Általános BI elemzés

Mélyreható személyiségelemzés kínai asztrológia segítségével

Ismerd meg jobban önmagad!
Ez az elemzés a születési horoszkópod alapján egy átfogó képet ad önmagadról. Ezt az elemzési típust abban az esetben ajánljuk, ha nem egy célzott életterületre vagy kíváncsi, hanem önmagadhoz szeretnél közelebb kerülni és szeretnéd a belső inspirációdat felébreszteni.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Kerülj közelebb önmagadhoz!

Az elemzés által felismerheted az erősségeidet, belső tulajdonságaidat és rejtett képességeidet, amelyekre tudsz alapozni az életed során. Általánosságban érinthetjük a munka, a hivatás, az otthon, a párkapcsolat, család és a gyermek területeket is, azonban ezeket a témákat a többi elemzési típusnál specializáltan beszéljük át.

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti.

Erre az alkalomra a 2 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.
Ha kettőnél több kérdést fogalmaznál meg, akkor a válaszokat már nem tudnád befogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.
A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Bejelentkezés általános BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110