BI Prémium elemzés Vállalkozóknak és Cégvezetőknek

Vállalkozás, cégvezetés a kínai asztrológia segítségével

Vállalkozz a belső inspirációd szerint és legyél sikeres!
Ez egy olyan speciális elemzés, amellyel az a célunk, hogy a mai vállalkozókat/cégvezetőket segítsük és támogassuk a mindennapi és vállalkozói élet nehézségeivel szemben, hogy minél inkább helyt tudjanak állni minden helyzetben.

Ha Te is vállalkozó/cégvezető vagy, akkor ez az elemzés fontos lehet számodra.
Ez egy olyan speciális elemzés, amellyel az a célunk, hogy a mai vállalkozókat/cégvezetőket segítsük és támogassuk a mindennapi és vállalkozói élet nehézségeivel szemben, hogy minél inkább helyt tudjanak állni minden helyzetben. 

A privát életünkben 2007 óta a saját könyvelő és adótanácsadó irodánkat vezetjük. Jelentős tapasztalatot szereztünk a cégvezetés területén. Számos stratégiai döntést kellett már meghoznunk, amelyek mentén építettük fel a cégünket. Ezekben a döntésekben a kínai asztrológia is nagyon nagy segítségünkre van.

Ebben a prémium elemzésben a több, mint 13 éves cégvezetői tapasztalatunkat és a kínai asztrológiát egyesítettük azért, hogy egy sikeresebb és boldogabb vállalkozói életed legyen Neked is.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Legyél inspirált a saját vállalkozásodban és sikeres lehetsz!

Az elemzés rólad, mint vállalkozóról/cégvezetőről szól. A képleteden keresztül világítunk rá azokra az erősségeidre, amikre alapozva sikeres vállalkozást tudsz vezetni. Ha azt csinálod, amire születtél, akkor már jó úton vagy a siker felé.

Ezzel az elemzéssel segítünk, hogy megtaláld a belső inspirációdat és egy kiegyensúlyozott, harmonikus és boldog vállalkozói életet tudj élni. 

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti. 

Erre az alkalomra a 2-3 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.

Ha kettőnél több kérdést fogalmazol meg, akkor számolj azzal, hogy a válaszokat nem biztos, hogy be tudod fogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.

A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Bejelentkezés Prémium BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!