Kínai asztrológia

Mélyreható személyiségelemzés kínai asztrológia segítségével

Ismerd meg jobban önmagad!
A kínai asztrológia segítségével rá tudunk mutatni- az egyén születési dátuma alapján- olyan belső, akár rejtett képességeire, erősségeire és tulajdonságaira, amelyeket ha tudatosan elkezd alkalmazni az élete különböző területein sokkal magasabb rezgési szinten tud boldogulni.

Miben segít a kínai asztrológia?

Ismerd fel az élet értelmét és valódi célját a kínai asztrológia segítségével

A boldogság kizárólag tőlünk függ. Az emberek többsége kívül keresi a boldogságot, miközben az bennünk rejtőzik. A kínai asztrológia segítségével felismerheted magadban a rejtett képességeidet és erősségeidet. Ezeket tudatosan alkalmazva boldogabb lehetsz az életed minden területén. Felkészültél?

A kínai asztrológia Európában első sorban a 12 állatjegyről ismert, ami a horoszkópnak csak egyetlen, első megközelítése. Az emberek egy része tisztában van azzal, hogy melyik állat évében született, azonban ez a személyiségnek csak az 1/8-adát jelenti és nem is a legfontosabb részét. Ez a megközelítés nagyon leegyszerűsítené az egészet, ha csak ennyit tudna nyújtani ez a több ezer évre visszanyúló ősi komplex tudomány, akkor már rég feledésbe merült volna az évezredek alatt. 

A kínai asztrológia segítségével rá tudunk mutatni- az egyén születési dátuma alapján- olyan belső, akár rejtett képességeire, erősségeire és tulajdonságaira, amelyeket ha tudatosan elkezd alkalmazni az élete különböző területein (munka, párkapcsolat, vállalkozás, küldetés stb.) sokkal magasabb rezgési szinten tud boldogulni.
Rávilágítunk a személy aktuális feladataira is, amelyeket ha felismer, akkor sokkal harmonikusabb életet tud élni.

Nálunk a fókusz a belső inspiráción és az önismereten van, mert ha önmagadat jobban megismered, akkor a külső célodat is elérheted.

Kínai asztrológiára épülő belső inspiráció szemlélet

A kínai asztrológiai elemzéseink segítségével felismerheted, melyek azok a képességek, amik eddig rejtve maradtak előled. Mik a fő mozgatórugóid, mi a viselkedésed fő eszenciája és a küldetésed, ami alapján megértheted az élet igazi értelmét. Elemzéseink évezredekre visszanyúló keleti filozófia tudománya alapján készülnek, de a mai kornak megfelelően, gyakorlatiasan és racionálisan kerülnek átadásra a hozzánk forduló számára. 

Biztosan neked is vannak álmaid, céljaid, amelyeket szeretnél megvalósítani. Ehhez azonban motivációra van szükséged. A motiváció maga a hajlandóság a célod eléréséhez. Ennek fenntartásához viszont szükséges egy lélekből és szívből jövő belső késztetés és erő is. A külső motivációt tápláló tűz a belső inspiráció maga.

Ennek a tűznek a megtalálásában és folyamatos szinten tartásában tudunk segíteni a mély és részletes asztrológiai elemzéseink segítségével.

Elemzéseinket sok szeretettel ajánljuk neked abban az esetben, ha őszintén elhatároztad, hogy több tudatosságot, egészséget, célt és örömet vinnél a mindennapi életedbe és szándékodban áll ezt kiterjeszteni a téged körülvevő világra is.

Bejelentkezés elemzésre

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Így működik:

Mely tényezők szükségesek céljaink eléréséhez?

Kínai asztrológiai elemzés által segítünk abban, hogy a külső célodat és a motivációdat összhangba tudd hozni a belső inspirációddal, hogy el tudd érni a kitűzött célodat.

1

Motiváció

A motiváció mindig az értelemből jön, a cselekvésünk ésszerű oka.
2

Inspiráció

Az inspiráció egy szívből, lélekből jövő lelkesedés és szenvedély.
3

Belső inspiráció

A belső inspiráció által felismerjük az életünk igazi értelmét.

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110