Párkapcsolati BI elemzés

Részletes párkapcsolati elemzés kínai asztrológia segítségével

Legyen harmonikus és szenvedélyes párkapcsolatod!
Ez az elemzés segíthet jobbá tenni a párkapcsolatodat. Rávilágítunk arra, mire érdemes odafigyelned a kiegyensúlyozott párkapcsolatod érdekében, milyen helyzeteket érdemes elkerülnöd. Segítünk tisztán látni, hogy a megfelelő döntéseket hozhasd meg.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Élj boldog párkapcsolatban!

A születési horoszkópod alapján átfogó képet kapsz arról, hogy a párkapcsolatodban mi fontos a számodra, mit vársz el a párodtól és mire tudsz alapozni a kapcsolat magas szinten való megéléséhez.

Ha egyedülálló vagy és szeretnéd tudni, hogy támogatott-e energetikailag a párkapcsolat lehetősége, akkor is választhatod ezt az elemzést. 

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti.

Erre az alkalomra a 2 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.
Ha kettőnél több kérdést fogalmaznál meg, akkor a válaszokat már nem tudnád befogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.
A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Bejelentkezés Párkapcsolati BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!