Egyéb kapcsolatok és szinasztria BI elemzés

Emberi kapcsolatok elemzése kínai asztrológia segítségével

Legyen kiegyensúlyozott kapcsolatod a számodra fontos emberekkel!
Ez az elemzés a születési horoszkópod alapján átfogó képet adhat arról, hogy az emberi kapcsolataidnál (család, gyermek, barátok, kollégák, főnök) számodra mi a fontos, mit vársz el másoktól, hogyan tudod magasabb szinten megélni a kapcsolataidat.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Javíts az emberi kapcsolataidon!

Ez az elemzés segíthet jobbá tenni a kapcsolataidat, legyen szó a szüleidről, gyermekedről, barátokról vagy munkatársakról, főnöködről. Megértheted a működésüket, megismerheted a rejtett mozgató rugójukat, így magas szinten élheted meg a kapcsolataidat velük. 

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti.

Erre az alkalomra a 2 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.
Ha kettőnél több kérdést fogalmaznál meg, akkor a válaszokat már nem tudnád befogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.
A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Bejelentkezés Egyéb kapcsolatok és szinasztria BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110