Munka, pénzügy, karrier BI elemzés

Munka, pénzügy, karrier a kínai asztrológia segítségével

Hozd ki a maximumot a lehetőségeidből!
Ez az elemzés a születési horoszkópod alapján átfogó képet ad arról, hogy a munka területén számodra mi a fontos, mit vársz el egy munkahelytől és mire tudsz alapozni a munkádban, hogy sikeresebb legyél.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Légy inspirált és szeresd, amit csinálsz!

Időnk nagy részét munkával töltjük el, így nem mindegy, hogy kényszerből vagy szívből-lélekből dolgozunk. Ez az elemzés segíthet kiteljesedni a munkádban, de arra is rávilágíthat, hogy ideje munkahelyet váltani. Valamint segíthet megtalálni az igazi karriert, az álommunkádat. 

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti.

Erre az alkalomra a 2 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.
Ha kettőnél több kérdést fogalmaznál meg, akkor a válaszokat már nem tudnád befogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.
A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Bejelentkezés Munka, Pénzügy, Karrier BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110