Kovács Balázs és Kovácsné Kósa Andrea

Alapítók
Mi abban hiszünk, hogy minden ember különálló személyiség, ezért a belső inspirációja is mindenkinek más. Különböző képességekkel rendelkezünk, különbözőek a feladatok, amiket meg kell oldanunk, más karmát hoztunk magunkkal és itt egyedi személyre szabott megoldásokra van szükség ahhoz, hogy a felismerés által a saját belső útját mindenki megtalálja. Ebben szeretnénk segíteni Neked is.

Küldetésünk

A belső inspiráció, mint eszme az egész életünkben jelen van, ami a kínai asztrológia által vált teljessé.

Mi már megtaláltuk a belső inspirációnkat, ami óriási kitartást, elszántságot ad, folyamatos cselekvésre ösztönöz minket, érzéseket és kreativitást ad nekünk, szenvedélyt kelt bennünk a célunk elérése érdekében.

A mi célunk és küldetésünk, hogy Te is megtaláld a belső inspirációdat!

Alapelveink

Akiktől tanulunk

Személyek, akiktől a mai napig tanulunk, követjük őket, akik nagy hatással vannak ránk és arra a szemléletre, amit mi képviselünk:

Szeretnénk segíteni Neked is abban, hogy megtaláld az igazi belső inspirációdat, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet tudj élni. Nekünk ez a küldetésünk!

Miért teljenek el a mindennapjaid elégedetlenül, amikor boldog is lehetsz?!

Legyél Te a következő, aki már nem csak álmodja az életét, hanem éli az álmait. Tedd meg az első lépést a pozitív változás felé. Jelentkezz még ma az elemzésre!

Bejelentkezés elemzésre

Jelentkezz be elemzésre és segítünk, hogy megtaláld a belső inspirációdat az elégedett, boldog és kiegyensúlyozott életért! 

Elemzőink

Kovácsné Kósa Andrea

Kínai asztrológus
Belső Inspiráció Elemző
Pozitivitás – Optimizmus - Inspiráció

„A boldogság nem az, amit akarunk, hanem azt akarni, amivel rendelkezünk” – Szvámi Ráma 

Születésemtől kezdve az motivál, hogy pozitivitással töltsem fel az embereket, mert hiszem, hogy a pozitív életszemlélet a hosszú élet titka. Alapelvem, hogy minden körülmény között jónak kell lenni, mert személyiségem fő eszenciája a tisztesség, az erkölcs és a becsület. Mindig is érdekelt saját magam és mások megismerése. Érteni akartam, mit, miért teszünk. Fantasztikusnak találom, hogy ahogyan Te, úgy mások is egyediek és mindenkinek megvan a saját útja. Ennek az útnak a megtalálásában szeretnék segíteni Neked is.

Hiszek az optimista gondolkodás teremtő erejében, mert ha pozitívan gondolkodunk, akkor pozitív dolgokat vonzunk be. Úgy vélem, hogy minden döntés közül a legfontosabb a pozitív mentális szemléletmód.

A kínai asztrológiai elemzéseimben is mindig az állások magas szintjére koncentrálok és arra törekszem, hogy a hozzám forduló „AHA” élményekkel gazdagodva inspiráltan távozzon.

Mit jelent számomra a belső inspiráció?

„Élj szívvel-lélekkel az élet minden területén és boldog leszel”.

Kovács Balázs

Kínai asztrológus
Belső Inspiráció Elemző
Önismeret – Fejlődés – Belső erő

„A könyvekből összeszedett tudás érvényes a földi világban, de az igazi tudás az belül található”– Szvámi Ráma 

Már gyerekkoromban hamar felismertem, mely két dolog a legfőbb hajtóerőm: a sport és az önismeret. Évről évre azt éreztem, hogy minél jobban megismerem önmagamat és a környezetemben élő embereket, annál harmonikusabb az életem. Hitvallásom, hogy a boldogság tanulható és kizárólag az önismeretünktől függ.

Vallom, hogy az élet értelme a folyamatos fejlődés, viszont én csak akkor érzem magam igazán boldognak, ha a környezetemben élők is velem együtt fejlődnek. Fő célom, hogy példát mutassak és segítselek abban Téged is, hogy a testi és lelki egyensúlyt meg tudd teremteni.
Küldetésem, hogy felkeltsem az érdeklődésedet, hogy minél mélyebben megismerd önmagad, és inspirált legyél a fejlődésre.

Életemben a sport mindig fontos szerepet játszott, ami segített a belső erő fejlesztésében, ezáltal megtanított arra, hogy kitartással, önfegyelemmel, elszántsággal bármi elérhető.

A kínai asztrológiai elemzéseimben a realista szemléletet képviselem. Önismeretre és fejlődésre inspirálom a hozzám fordulót, mert abban hiszek, hogy ha valaki tisztában van a saját képességeivel és ezeket tudatosan használja is, akkor egy kiegyensúlyozott és boldog életet tud élni.

Mit jelent számomra a belső inspiráció?

„Hozd összhangba a külső céljaidat a belsőddel. Ne csak motivált legyél, hanem találd meg a belső inspirációdat, ami egy sokkal nagyobb erőt, kitartást, elszántságot eredményez”.

Szeretnék boldogan élni, kérek időpontot!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110