Komplex BI elemzés

Belső inspirációt támogató elemzés a kínai asztrológia segítségével

Találd meg, mi az életed magasabb rendű célja és teljesítsd be a küldetésedet!
Ismerd meg és tudatosan alkalmazd a belső inspirációdat, az elégedett, boldog és kiegyensúlyozott életért!

A boldogság állapota akkor állandósul, ha az elégedettség, a belső erő, az inspiráció és az önismeret harmóniába kerül. Az asztrológiai képleted elemzése segítségével a belső inspirációdat folyamatosan szinten tudod tartani, így az életet szenvedés helyett szenvedéllyel és lelkesedéssel tudod élni.
A belső inspiráció által felismered az életed igazi értelmét, a fő mozgatórugódat, képességeidet és legfőképp a küldetésedet e földi világon.

A külső motivációdat folyamatosan tápláló tűz a belső inspiráció maga.

Ha sikerül az egyéni személyes belső inspirációdat megtalálni, az óriási kitartást, elszántságot ad, folyamatos cselekvésre ösztönöz, alkotásra késztet, kreativitást ad és érzéseket, szenvedélyt kelt benned a célod elérése érdekében.

Ha mélyrehatóan szeretnéd megtalálni a belső inspirációdat, amit az életed minden területén tudsz kamatoztatni, akkor ezt az elemzést Neked ajánljuk.
Továbbá azoknak is javasoljuk, akik már foglalkoznak valamilyen szinten segítői hivatással vagy az előtt állnak, hogy elkezdjék azt.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ?

Használd tudatosan a belső inspirációdat!

Minden embert más inspirál. Aki megtalálja, hogy őt mi inspirálja igazán, onnantól kezdve sikeres és boldog lehet egész életében. 

Minden embernek van egy célja, amit szeretne elérni. Ennek eléréséhez motivációra van szüksége. A motiváció maga a hajlandóság a cél elérésére. Ennek a motivációnak a fenntartásához szükséges a lélekből és szívből jövő belső késztetés és erő. Ez maga a belső inspiráció.

Ennek a tűznek a magtalálásában és folyamatos szinten tartásában tudunk mi segíteni egy mély és átfogó asztrológiai elemzés segítségével.

Az elemzés az alábbiakat tartalmazza:

Minden elemzés két alkalomból áll.

Az első alkalomra az életeseményekből felkészülve már úgy érkezel, hogy végiggondoltad az életedet, ami által már bizonyos mértékig megértés is születik. Már az átgondolás során is nagyon sok esetben olyan felismerések szoktak történni, ami a megoldást sokkal inkább megkönnyíti.

Erre az alkalomra a 2 kérdésedet is megfogalmazhatod, ezeket ekkor célzottan átbeszéljük.
Ha kettőnél több kérdést fogalmaznál meg, akkor a válaszokat már nem tudnád befogadni és hasznosítani – Nekünk ez a tapasztalatunk.

Az elemzés nemcsak a képletedről fog készülni, hanem személyesen rólad. Az első alkalmat követően a második alkalom kb. 1-2 hét múlva várható, ez idő alatt készítjük el a részletes elemzésedet.
A második alkalommal történik majd az elemzés szóbeli átadása egy személyes konzultáció keretében.

Belső Inspiráció Komplex elemzést abban az esetben választhatod, ha már voltál Nálunk valamelyik elemzésünkön. Ennek az az oka, hogy ez a típusú elemzés csak abban az esetben tud számodra hatékony lenni, ha már az alap tulajdonságaidat, erősségeidet és képességeidet ismered a kínai asztrológia vonatkozásában.

Ha számodra alapból ez az elemzés lenne a legszimpatikusabb, akkor első lépésként inkább az Általános BI elemzést ajánljuk, ami a Belső Inspirációd felébresztésére irányul.

Bejelentkezés komplex BI elemzésre:

Kattints a gombra és kérj időpontot!

Szeretnék bejelentkezni elemzésre!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tudatos5/belsoinspiracio.hu/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110